Partitura gebruikt cookies om het bezoek en winkelen bij Partitura gemakkelijker en persoonlijker te maken. Deze cookies geven geen informatie door aan derden. Ze bevatten ook geen persoonlijke gegevens. Privacy policy

 

Schetsen op Papier / Aan het Klavier Deel 1

€ 31.95 Ref: 106706 Bestellen
    ISBN: 978-90-431-6281-4
    EAN: 9789043162814
    This item is currently out of stock. Delevery time is usually one week (choral items 3-4 weeks), depending on the stock at the supplier / publisher. If it's urgent please contact us for more information.

Beschrijving

SCHETSEN op papier / aan het klavier is ontstaan vanuit de eigen behoefte als leerkracht muziektheorie, begeleidingspraktijk, crealab aan de muziekacademie. Er is immers een groot gebrek aan eenvoudig materiaal om creatief om te gaan met de tonale harmonie en om het ‘creërend’ kunstenaarschap te stimuleren.

Dit boek is uniek, omdat het naast een beperkte praktische harmonieleer ook een eerste aanzet wil geven tot het lijnenspel of contrapunt.

SCHETSEN op papier / aan het klavier bestaat uit 2 delen, waarbij elk deel een Theorieboek en een Schetsboek omvat. De theorie wordt zo eenvoudig mogelijk voorgesteld, maar geeft toch een duidelijk beeld van de akkoordenleer. Tevens wordt deze geïllustreerd met kleine composities voor piano, pianoduet of solist en begeleiding. Deze composities vormen het uitgangspunt voor onze eigen schetsen in het schetsboek. Voorbeeldschetsen laten de talloze mogelijkheden zien.

Ga aan de slag en maak je eigen unieke schetsen!

Deel 2 is ook verkrijgbaar, zie ref. 106707.


 
€ 31.95 Ref: 106706 Bestellen