Partitura gebruikt cookies om het bezoek en winkelen bij Partitura gemakkelijker en persoonlijker te maken. Deze cookies geven geen informatie door aan derden. Ze bevatten ook geen persoonlijke gegevens. Privacy policy

 

Classical Duets for Euphonium

€ 25.99 Ref: 76258 Bestellen
    This item is currently out of stock. Delevery time is usually one week (choral items 3-4 weeks), depending on the stock at the supplier / publisher. If it's urgent please contact us for more information.

Beschrijving

Euphonium / bariton (fa- en solsleutel). Gemiddeld - gevorderd niveau. Boek met play-along CD.
Het spelen van duetten is gunstig voor de muzikale ontwikkeling; het is een speciale discipline waar je muzikaal gezien veel van kunt leren. Het samenspel heeft vele ‘verborgen’ voordelen en hoe meer je ermee bezig bent, hoe meer je zult merken dat er nieuwe elementen in je spel komen. Ook word je je meer bewust van subtiele muzikale details die minder aan de orde komen als je alleen speelt. In je eentje oefenen is niet altijd leuk en soms kruipt de tijd voorbij. Deze duetten geven je het idee dat je niet alleen bent, met als prettige bijkomstigheid dat je musiceert met Steven Mead!

Inhoud:
1 1. Norma
: Clodomir, Pierre
2 2. Caprice 1
3 3. Andante
4 4. Allegro
5 5. Dernière Pensée
6 6. Moderato
7 7. Caprice 2
8 8. Allegretto
9 9. Caprice
10 10. Moderato
11 11. Caprice 4
12 12. Duo Concertante


 
€ 25.99 Ref: 76258 Bestellen