Partitura gebruikt cookies om het bezoek en winkelen bij Partitura gemakkelijker en persoonlijker te maken. Deze cookies geven geen informatie door aan derden. Ze bevatten ook geen persoonlijke gegevens. Privacy policy

 

15 Easy Christmas Carols - Bariton / Tenor Horn

€ 18.95 Ref: 86254 Bestellen
    ISBN: 978-90-431-4854-2
    EAN: 9789043148542
    This item is currently out of stock. Delevery time is usually one week (choral items 3-4 weeks), depending on the stock at the supplier / publisher. If it's urgent please contact us for more information.

Beschrijving

Tenor horn / Bariton and piano, easy level. Book and CD, 40 pages.

Philip Sparke’s 15 Easy Christmas Carols, een bundel die deel uitmaakt van de Anglo Music Play-Along Series, is bedoeld voor de jonge instrumentalist die iets meer dan een octaaf kan spelen. Het boek is qua noten op maat van het betreffende instrument en laat de beginnende muzikant kennismaken met een aantal van de populairste kerstliedjes ter wereld – eenvoudige maar fraaie melodieën die passen bij hun beperkte bereik. Dit boek bevat waardevol materiaal dat een prima aanvulling vormt op elke lesmethode; het wordt geleverd met de pianobegeleiding en een cd met demo- en meespeeltracks.

Songlist:
As With Gladness Men of Old
Away in a Manger
The First Noël
God Rest Ye Merry, Gentlemen
Good Christian Men, Rejoice
Good King Wenceslas
Hark! The Herald Angels Sing
The Holly and the Ivy
In the Bleak Midwinter
O Come, O Come, Immanuel
On Christmas Night all Christians Sing
Once in Royal David's City
Rocking Carol
We Three Kings of Orient Are
We Wish You a Merry Christmas


 
€ 18.95 Ref: 86254 Bestellen